Sæsonåbning – Tirsdagsbarok #1 – Mozart Magic Box

Kære musikven,

Varmt velkommen til sæsonåbning hos os i Amager Klassisk!

Vi skyder efterårssæsonen i gang d. 7. september kl. 19:30 med et brag af en tirsdagsfest – nemlig “Mozart Magic Box”. Sæt jer tilrette med et glas vin fra vores tirsdagsbar (inkluderet i billetten!) og nyd det bedste fra Mozarts skattekiste – improviserede kadencer, inderlige arier og sprudlende divertimenti i skøn forening.

Eldrid Gorset fra Det KongeligeTeater kigger forbi – og vi glæder os utrolig meget! Husets barokorkester vil også indtage deres vandte pladser, og vi har også nogle ekstra sangere i ærmet.
Vi kan af erfaring anbefale at købe billet på forhånd – fang en plads HER

Vi glæder os selvsagt over at afstandskravet er ophævet – men af efterhånden god gammel vane har vi stadig håndsprit på lager.

P.S. Bliv gerne medlem i vores forening! Det varmer vores hjerter og giver os lyst til at lave endnu flere dejlige koncerter i vores nabolag. Medlemskabet kan købes online (til den symbolske pris af kr. 100,- pr år) og giver 20% rabat (40% for studerende) på alle vores koncerter. 

Bliv medlem i Amagers hyggeligste musikforening HER.