Om foreningen

Amager Klassisk er en musikforening på Amager i København.

Foreningen er stiftet af en gruppe unge musikere som ønsker at bidrage til kulturlivet i vores bydel. Vi ønsker at gøre klassisk musik tilgængelig for flere mennesker, og vil gerne have muligheden for at invitere vores nabo, ven eller kollega (you name it!) til en virkelig god koncert. Vi tror på at klassisk musik er viktig for mennesker – den binder os sammen på tværs af alder og baggrund.

Amager Klassisk arrangerer en række koncerter på Amager, og arrangerer 2 koncertserier – nemlig Morgenmadskoncerten og Tirsdagsbarok. (Find koncerterne HER!) Vi lægger vægt på at musikken skal formidles med glæde, energi og overskud – og vi kan godt lide at engagere unge og fremadstormende musikere. Alle som ønsker det er (selvsagt!) velkomne til vores koncerter, uanset om man er bosat på Amager eller ej. Foreningen arrangerer mellem 10 og 14 koncerter pr år.

Medlemmer af foreningen vil have 20% (40% for studerende) på alle arrangementer i regi af/i samarbejde med Foreningen Amager Klassisk. Et medlemskab fås ved at sende os en mail, og koster kr 100,- pr år.

Skriv til os: amagerklassisk@gmail.com

Vi ses (til koncert!),

Foreningen Amager Klassisk

Amager Klassisks team er:

Yngvild Haaland Ruud (kunstnerisk leder)
Tuan Hao Tan (afvikler & producentmedhjælper)
Vores gode bestyrelse og de mange medvirkende kunstnere.