Velkommen tilbage!

Også nyt: vores nye musik-gudinde, som er tegnet af de dygtigste @drawmemarie på instagram.

Kære musikven,

Det er med den absolut største glæde at vi nu, ENDELIG, kan skyde en ny sæson i gang hos Amager Klassisk. Efter forsamlingsforbud, (kulturel) lockdown etc kan vi simpelthen ikke vente med igen at kunne byde jer indenfor til sprælske og kærlige koncerter i vores nabolag på Amager, og vi har selvsagt masser af musikalske juveler i ærmet. 

Vi kan nemlig byde på noget af vores absolutte favoritmusik – fra Bach’s fortryllende sonater for fløjte og cembalo (køb billet HER), til Beethovens smukkeste sange (køb billet HER), Tirsdagsbarok à la Mozart Magic Box (det bedste fra Mozart skattekiste – improviserede kadencer og sprudlende divertimenti…) (køb billet HER) og et nyt koncept… nemlig AMAGER OPERA NIGHT! (køb billet HER)*

Vi har nogle nyheder i denne forbindelse:

  • Medlemskab (ikke en forudsætning for at komme til koncert – men den symbolske betydning for os er markant – vi kan ligesom mærke den gode støtte det giver!) kan nu købes online HER. Medlemskabet gælder for efterår 2021 og forår 2022 og koster stadig blot kr 100,- pr år. Det giver 20% rabat på alle koncerter i regi af/i samarbejde med os (40% for studerende).
  • I kan finde hele efterårsprogrammet på vores hjemmeside her – som også har fået en lille makeover.

Så mangler vi bare at sige… velkommen! Vi glæder os så meget til at se jer! Og tag gerne nabo/ven/teenager/bedstemor med, forresten! Vi elsker nemlig det helt særlige og blandede publikum, som netop i er.

Vi ses!

Kh din musikforening

// Amager Klassisk

*Ligner til forveksling på vores Tirsdagsbarokkoncerter – blot flyttet til en torsdag og med en pop up bar fyldt med bobler. Barokorkester og lokale stjerner fra København/Amager er selvsagt på plads.