Morgenmadskoncerten #1 – Bach & Rameau selected

Kære musikven,

efter en meget festlig (og fuldstændig udsolgt!) sæsonåbning med en omgang Tirsdagsbarok er det os en glæde at kunne byde velkommen til efterårets første Morgenmadskoncert! Om lige præcis 2 uger – den 10. oktober – vil vi byde indenfor til Bachs vidunderlige sonater for fløjte og cembalo. Og lidt poetisk Rameau!

Som altid er der selvsagt rygende frisk morgenkaffe – inkluderet i billetprisen.

Sublime Joachim Becerra Thomsen (solofløjtenist på Det Kongelige Teater, simpelthen!) kigger forbi og vil sammen med Yngvild Haaland Ruud (cembalo) give jer en kærlig start på søndagen. Vi glæder os meget til at se jer! (Af god gammel vane har vi stadig håndsprit på lager, så det kan være trygt for alle at komme til koncert igen.)

Vi kan af erfaring anbefale at købe billet på forhånd – fang en plads HER.

Og: er du ikke medlem endnu, kan du nemt blive det! Medlemskabet kan købes online (til den symbolske pris af kr. 100,- pr år) og giver 20% rabat (40% for studerende) på alle vores koncerter. Det ville glæde os at have dig med!

Bliv medlem og kom med til koncerter til rabatpris HER.