Tak for i år!

Kære musikvenner,

Af hjertet tak for i år! Tak for en farverig, glitrende og livgivende efterårssæson – med alt fra kvindelige barokstjernekomponister, legende børneopera, dybsindig R. Strauss, underfundig Debussy, gnistrende Amager Opera Night, mytisk Muffat & kærlig Dowland. Hvilken glæde at kunde dele denne musik med jer! Vi vender tilbage i februar 2023 – vi lover at det bliver spændstigt.

En stor tak til efterårets musikere: Jesenka Balic Zunic, Ida Lorenzen, Simon Duus, Cassandra Lemoine, Yngvild Haaland Ruud, Freja Højland, Gustav Piekut, Clara Glasdam, Tove Bagge, Ida Nørby, Hanna Loftdottir, Mikkel Schreiber, Inger Uberg, Emma Fagerström, Clara Guldberg Ravn, Else Torp, Johanka Sniehottová // Stort tak til Tuan Tan Hao for at kuratere talks og være den i møder i døren.

Tak til vores gode fonde. ♡

Kærlighed,

Amager Klassisk