Ny koncertsæson! Juveler venter…

Kære venner, naboer, musikelskere, Amagerkanere & Københavnere…

Hjertelig velkommen til en ny koncertsæson! Det er simpelthen den aller største glæde at kunde byde indenfor til efterårets skønne koncerter – vi nævner lige: Richard (oui!) Stauss helt særlige sange, Debussys klaverpræludier spillet af DKs måske i øjeblikkets største unge klaverstjerne, en helaften med gnistrende kvindelig barok (vi garanterer nye musikalske bekendtskaber!), AMAGER OPERA NIGHT, fransk barok og Haydns magiske sange… og – helt nyt – en børneopera!

Vi har nogle helt fabelagtige musikere i ærmet – vi vil ønske både dem og jer et stort og varmt velkommen. Til at dele musikken i fællesskab i vores dejlige nabolag – det er altid helt specielt for os.

Vi ses!

Kærligst,

Amager Klassisk